Centrum voor vitamine advies

Deze organisatie is ontstaan uit de behoefte mensen bewust te maken wat jij zelf aan de basis van jouw gezondheid kan doen. Dit kan preventief werken, huidige ziektes terugdringen of zelfs genezen.

Gezondheid is van onschatbare waarde, vaak besef je dat pas wanneer je ziek bent. Heel veel klachten zijn echter goed te behandelen door te beginnen bij de basis: voeding.

Wij vinden het belangrijk dat u als werkgever weet dat u via onze trainingen een actieve bijdrage kunt leveren aan de gezondheid van uw werknemers.

Wij vinden een stuk bewustwording  heel belangrijk.  Hierin gaan wij voor de persoonlijke benadering. Iedereen is namelijk anders vandaar dat wij ook voedingsprogramma’s  op maat bieden, samengesteld door onze erkende orthomoleculair geneeskundigen/lifestyle coaches. In samenwerking met u zelf. Hierdoor kunt u gericht uw eigen gezondheid verbeteren. Gevolg; uw bedrijf heeft minder verzuim,  werknemers zijn productiever omdat ze beter in hun vel zitten en fitter zijn. En dat is bedrijfsmatig gezien heel mooi, maar willen wij gewoon niet allemaal gezonder en fitter zijn?!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die wij bieden!

Doordat wij een partnerschap hebben met verschillende bedrijven die (natuurlijke) gezondheid een warm hart toe dragen, zijn wij in staat u goed te kunnen informeren waar het om gaat als we het hebben over onze gezondheid en voeding.

 

Wij steunen onder meer: